Hea seks eeldab spontaansust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea seks eeldab spontaansust - kui see olemas, tuleb ka ihaldatud nauding. Terviseajakiri Üks annab oktoobri/novembrinumbris kolm sammu seksuaalse naudingu võimendamiseks.
 

  1. Ära üle pinguta - kui tahad head seksi, ole loomulik. Liigne püüdlikkus võib anda partnerile vale signaali - ta saab ju aru, et oled liialt püüdlik.
  2. Ära mõtle liiga palju - seksida tuleb vaba ja kerge meelega, võttes seda kui uut kogemust. Eriti naised kipuvad vahekorra ajal liiga palju mõtlema sellele, kuidas mees reageerib, kas ollakse mehe jaoks piisavalt heas vormis jne.
  3. Tee lihtsaid liigutusi. Hea seks ei tähenda pornofilmidest nähtud asendeid, vaid pigem tundmist, ka käte ja sõrmeotstega; samuti hingamise kuulamist.

Samuti tuletab ajakiri Üks meelde, et mõlema partneri naudingu suurendamiseks on kasulik tõhus trenn - abi on seejuures nii kardio- ja jõutreeningust kui ka paindlikkust lisavast trennist, nagu näiteks jooga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles