Jalad saapa varju

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaba aja elegants: 
66,99 eurot, 
Marks & Spencer.
Vaba aja elegants: 66,99 eurot, Marks & Spencer. Foto: Toomas Huik

Unustage hiljutine moeröögatus, üle põlve saapasääred. Sügise saapakangelasteks on
väikesed pahkluu ümber mängleva pikkusega saapad, porikinga aseaine. Eriti meeldivad moele ümar nina, toekas konts ja pruuni-beeži eri varjundid.



Põgus saapaspikker

Kuidas lühikest saabast kanda?

Jaana Varkki
moedisainer

Kui kannad pahkluusaapaid, on mänguruum võrreldes poolsaabastega suurem. Komplekti kokkusobitamise juures on oluline, kas saapad on klassikalisema joonega või casual’id – hoida võiks üht joont. Julgemaid ja põnevamaid lahendusi annavad vastandid, kuid siis tuleb ennekõike enda kriitikameel appi võtta.

Pahkluusaapad sobivad nii sirgema ja kitsama joone kui ka avarama lõikega pükstega, samuti eri pikkuses seelikute ja kleitidega, mida hetkemood selliste saabaste puhul soosib. Ülerõivaks istuvad pea kõik pikkused ja stiilid, olulisem on kogu tervik. Ja veel – seda sorti saapad pole ehk kõige ideaalsemad tugevama sääremarjaga naistele, sest need pigem rõhutavad seda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles