Viis sammu kuumema armueluni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks oodata, kuni jõuate linade vahele, kui võid oma mehe igal ajal üles kütta? Idiva loetles viis asja, mida kuumema armuelu nimel teisiti teha.

1. samm
Pane kiire tempoga muusika valjult mängima ja hakka teda lahti riietama. Lase valla enda metsik külg. Kutid jumaldavad, kui kontrolli kaotad ja end vabaks lased. Karju, oiga, tee mida tahes. Keegi ei kuule sind niikuinii. See on ideaalne viis, kuidas orgasmini jõuda.

2. samm
Kes ütles, et su mehele hellitamine ei meeldi? Otsi välja enda lemmikkehakreemid ja massaažiõlid ning masseeri teda sensuaalselt. Võiksid enne ka tehnikate ja erogeensete punktide kohta täiendavat infot otsida.

3. samm
Mine voodisse, seljas vaid kašmiirist sall või siidist kindad või sulgedest boa. Siis kõdista, kiusa ja aja ta sellega hulluks. Just siis, kui ta on ülierutatud, tõmba tagasi. Ta ihkab sind nii väga, et meeliülendav seks on garanteeritud.

4. samm
Pole midagi paremat toidust, et õrritada tema maitsemeeli ja iga tema keharakku. Šokolaaditrühvlid, vahukommid, juustukook, jäätis… Kõik, mis sulab, paneb ka tema sulama. Võta üks amps, enne kui alustad kuumimat suudlust.

5. samm
Te ei pea seksiga ootama, kuni magamistuppa jõuate. Lisa neile igavatele igapäevatoimetustele vürtsi. Näiteks mine duširuumi, kui tema seal on ja aita tal habet ajada, vaadates teda samal ajal ma-tahan-sind-kohe pilguga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles