Viis seksinippi, mida mehed armastavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas arvasid siiani, et igasugune seks on mehe jaoks hea seks ning seega on meest rahuldada ülilihtne? Kuigi see võib suuremas osas ehk isegi tõsi olla, väärib su mees - nagu sinagi - kahtlemata suuremat naudingut. Portaal idiva.com pakub välja viis kuumimat seksinippi, mida mehed tõeliselt armastavad.
 

Lisa kuumust juurde

Soe massaaž aktiveerib vereringet, tehes ta naha puudutustele omakorda veelgi tundlikumaks. Hõõru näiteks käte vahel veidike kehakreemi ning masseeri seda aeglaselt oma mehe reite sisekülgedele ja teistele tundlikele kehaosadele. Mida kauem sa masseerid, seda kuumemaks masseeritav koht läheb, ajades mehe ihast hulluks..

Ole karm

Meestele meeldib naiste puhul metsik käitumine, mis näitab tõeliselt kirge. Kui suudled meest kirglikult, teda samal ajal peast kinni hoides ja nii, justkui te poleks aastaid suudelnud, saadad sellega konkreetse sõnumi: «Tahan sind kohe!». Mehi erutavad naised, kes voodis ohjad enda kätte haaravad.

Veidi jahutust

Hõõru jääkuubikuga tema õlgu, kaela, kõrvanibusid, reite sisekülgi, selga ja kõhtu. Ka meestel on erogeensed tsoonid - ära karda neid avastada. Kingi talle jäine suudlus - hõõru jääkuubikuga oma huuli, enne kui teda suudled.

Võta rahulikult

Meestele meeldib küll kiire seks, kuid vahel pole ka tema jaoks midagi paremat sellest, kui naudite aeglaselt. Ole kannatlik ja võta rahulikult - nii peab ta vaid kauem vastu ja saab lõpuks võimsama orgasmi.

Ratsuta

«Naine peal» asend on alati olnud meeste lemmik. Nii saab ta nautida imeilusat vaadet, mis suurendab naudingut. Kuid ka seda asendit annab varieerida - lase oma fantaasial lennata.
 
Ära karda oma partneriga voodis eksperimenteerida ning tema rollimängusoovidega kaasa minna. Räägi tallegi avatult sellest, mis sind erutab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles