Omapärane mobiilirakendus: kuumad noormehed rinnavähi vastu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rethink Breast Cancer

Kanada rinnavähiga võitlemise organisatsioon Rethink Breast Cancer lõi rinnavähi teadlikkuse kuu raames omapärase mobiilirakenduse, mis julgustab kasutajaid regulaarselt rindu kontrollima.

Enamasti avastatakse rinnavähk siis, kui naine märkab ise muutusi oma rinnas ja räägib sellest arstile. Kui rinnavähk varakult avastatakse, on tõenäosus sellest tervena välja tulla palju suurem.

See mobiilirakendus julgustab naisi kuumade meeste abil  oma rindu regulaarselt kontrollima.

Et igal naisel on kindel meestemaitse, võimaldab rakendus valida endale meelepärase välimusega mehe järgmiste seast: superstaarist atleet, naabripoiss, südametemurdja, stiiliguru, tugev sinikraeline, edukas ärimees.

Rakendus õpetab, kuidas oma rindu kontrollida ning milliseid märke ja sümptomeid otsida. Samuti võimaldab see teha oma tähelepanekute kohta märkmeid ning panna kirja arsti juurde kokku lepitud aeg, mida sinu valitud mees siis sulle õigel ajal meelde tuletab.  

Kliinik.ee teatel on Eestis rinnavähk kõige sagedasem pahaloomuline kasvaja naistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles