Seksuoloogid: eestlane pole voodis häbelik tegudes, vaid jutus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui TV3 tellimusel läbi viidud küsitlus näitas, et eestimaalane on linade vahel padukonservatiivne, siis seksuoloogid Imre Rammul ja Helgi Toomsalu ütlesid Õhtulehele, et tegemist on pigem häbelikkusega vaid jutus - kardetakse ühiskondlikku hukkamõistu.

Muu seas selgus uuringust, et asenditest eelistatakse misjonäripoosi, eneserahuldamist tunnistab vaid 57 protsenti meestest ja 38 protsenti naistest ning oraalseksist teab midagi vaid pool eestimaalastest.

Imre Rammul pole aga enam kui 20 ametiaastaga kohanud pea ühtegi meespatsienti, kes ei oskaks spermaproovi jaoks masturbeerida - vaid kaks-kolm korda on tema sõnul ette tulnud, et mees ütleb, et ei teagi, kuidas see asi käib.

Seksuaalsuse teemal alati julgelt sõna võtnud Anu Saagim ei pidanud uurimistulemusi samuti päris tõeseks, kuid arvas, et eestlane on intiimelus siiski vanameelne ja igav - sest kuidas saab inimene muutuda voodis järsku võrgutavaks latiinoks või kuumavereliseks argentiinlaseks, kui ta on päriselus kinnine ja fantaasiavaene?

Eestlase vaimuvaesust seksi osast näitab Anu sõnul ka see, et meie rahvatantsudes pole midagi seksikat, samas kui näiteks Brasiilia rahvatantsus ja sambatamises ongi ainult puusade ja seksuaalsete piirkondadega liigutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles