Mees kirjutab: edev ei ole, aga tavakosmeetikat kasutan

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tegelikult olen rohkem tagasihoidlik kui end esile tõstev tüüp. Kui minu 53 elatud aastast lahutada kaheksa või isegi kümme, siis saab kätte mu hetke vanuse, nagu välja paistan, kirjutab lugeja A., kelle harjumustesse kuulub nii kreemi kui meestele mõeldud tavakosmeetika kasutamine.

Olen iseloomult rõõmus ja aktiivne ning seda mitte üksnes välimuselt. Olen ka hingelt nooruslik. Ja eeldan, et paljuski mu hea väljanägemine on tänu enese eest hoolitsemisele.

Kasutan juba aastaid kreeme ja loomulikult meestele mõeldud tavakosmeetikat, mis seotud  peamiselt habemeajamisega. Võttes hetkel lahti oma kosmeetikakoti, laon sealt välja Lumene (Arctic Aqua) keha niisutava kreemi, mida kasutan peale dušsi või vanniskäiku. Edasi jäi näppu L`Oreali näokreem (Hydra Energetic).

Silmade alla määrin Nivea rullikuga silmakreemi. Karvkatte eemaldamiseks kasutan vastavalt Veet for Men toodet ja habeme jaoks vahtu. Habemeajamisjärgselt niisutan nahka L'Oreali Hydra Sensitive palsamiga. Hetke lõhnaks on roheline Lacoste ja mõnikord klubitiirule minnes lükkan oma harvad karvad pealael püsti Catwalk geeliga.:)

Sellised on minu vahendid enese eest hoolitsemiseks. Enamik mehi ei arva taolisest värgist ilmselt midagi, kuigi olen lihttööd tegev tavaline eesti mees.

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel huvitaval teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. A. saab kingituseks Avoni QuadraFX turgutava habemeajamisjärgse palsami (100 ml, 5,75 eur) ja dušigeeli Senses Amazon (250 ml, 3,60 eur).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles