Viis ilunippi Gwen Stefanilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwen Stefani mehele meeldib, kui ta on meigitud.
Gwen Stefani mehele meeldib, kui ta on meigitud. Foto: AP / Scanpix

Gwen Stefani on iga kell äratuntav enda plaatinablondide juuste, punaste huulte ja isikupärase rõivastumisstiili järgi. Ta lõi kaasa No Doubtis, tal on kaks sooloalbumit ja ta on loonud palju rõivakollektsoone, mis on sooja vastuvõtu leidnud.

Äsja 42-aastaseks saanud Stefanil on mõningaid ilunõuandeid neile, kes püüavad alati stiilsed välja näha, vahendas geniusbeauty.com.

1. Näe alati välja sätitud. Olgu tegemist piduliku ürituse või lihtsalt jalutuskäiguga, näeb Stefani alati välja veatu – ning see ongi tema peamine põhimõte. Teemat ajakirjaga Elle arutades pani ta selle enda kroonilise edevuse arvele. «Edev» võiks tema keskmine nimi olla, sõnas naine, lisades, et teda on alati kütkestanud elu visuaalne külg.

2. Uuenda enda välimust. Kuigi lauljatar näib olevat kiindunud punasesse huulepumatisse, on see pigem tema mehe eelistus. Kuid ka peamiselt ühele värvile truuks jäädes, teeb ta enda välimuses pidevalt muudatusi. Isegi ta tunnusvärv punane on sageli segu mitmest toonist.

3. Loo enda reeglid. Kuigi paljud eksperdid ütleksid, et rõhutama peaks vaid üht elementi, ei ole see mingi reegel Stefanile, kes kannab välja ka korraga punased huuled ja ekspressiivsed suitsusilmad.

4. Hoia enda tähtsaimat vara. Stefani ei ole mingi noor näitsik, kuid enda välimusega suudaks ta üle trumbata ka endast kaks korda nooremaid. Ta hoolitseb enda eest, mis tähendub muuhulgas tervislikku toitumist, tihedat treeningplaani ning kõikide tervislike soovituste järgimist.

5. Lase end inspiratsioonil tiivustada. Stefani on kõigile ideedele avatud ja laseb end kergesti kaasa kista – tema huvideringi kuulatuvad näiteks «Heliseva muusika» ajajärgu stiil ning ka Jaapani kultuur, mis aitas tal üht oma kollektsioonidest kokku panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles