Lugeja kirjutab: mehele meeldib, kui teda kreemitan

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib vist öelda, et minu kaaslane on tavaline mees, kes hoiab üldjuhul igasugustest ilutoodetest ja pudelikestest ja tuubikestest kauge kaarega eemale. Kui mina teda kreemitan, siis see talle väga vastumeelne polegi, aga ise ta seda tegevust ette ei võta, kirjutab lugeja Katrin.

Erandiks on muidugi klassikalised meestele mõeldud tooted: dušigeel, šampoon, habemeajamisvaht, habemeajamisjärgne palsam ja deodorant. Ja ongi kõik. Neid tooteid ostame tavaliselt koos, kuid tal pole midagi selle vastu, kui mina neid talle ostan.

Mingit kindlat firmat pole, mille tooteid ta eelistaks. Mõnikord harva laseb sortsukese lõhna ka peale. Teda ennast jätab lõhnastamine täiesti külmaks, aga ta teab, et mulle meeldib, kui tal see pisiasi meeles on.

Ise märkan vahel, et tal on nahk natuke kuiv või huuled veidi karedad. Siis otsin oma pisikesest meigikotist talle vajaliku toote ja mäkerdan peale. Tundub, et see kreemitamine talle väga vastumeelne polegi, sest hiljem imestab kaaslane isegi, et oi kui pehme nahk on nüüd. Huvitaval kombel ei viitsi ta aga ise seda tegevust ette võtta.

Vahel oleks loomulikult meeldiv üllatus, kui ta nii muuseas ise nägu kreemitaks või näokoorijat kasutaks või huuli niisutaks oma isikliku hügieenilise huulepulgaga. Aga ega ma peale ei käi talle, olen lihtsalt maininud, et kui tarvis, siis ta võib minu asju võtta ilma küsimata.

Kuna ise kasutan üldjuhul lõhnatuid tooteid, mis on mõeldud tundlikule nahale, siis ei tohiks miski teda eemale peletada nende kasutamisest. Võimalik muidugi, et mehed üldiselt võetuna ei kasuta ilutooteid, kuna peavad kreeme ja muud sellist kraami naiste pärusmaaks ning ei ole isegi teadlikud faktist, et on olemas ka täiesti meestele mõeldud tooteid.

Siinkohal peab mainima ka tendentsi, et mida vanemaks mees saab, seda rohkem ta enda välimusele tähelepanu pöörab. See tähendab loomulikult seda, et ehk ühel kenal päeval näevad minu silmad seda imet, et mu mees astub peegli ette ja kreemitab oma näonaha täitsa ise ära.

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel olulisel teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Katrin saab kingituseks oma mehele Avoni tualettvee Patrick Dempsey II (75 ml, 20.70 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles