Iga viies eestimaalane on viimase aasta jooksul partnerit petnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Muu seas selgub TV3 ja Turu-Uuringute ASi koostöös läbi viidud seksiküsitlusest, et viimase aasta jooksul on iga viies inimene Eestis oma partnerit petnud.

Kui Tallinna elanikest on viimase 12 kuu jooksul truudust murdnud 16 protsenti, siis külaelanike seas on truudusetuid märksa rohkem - 26 protsenti.

Kuid patustamise eest ei kaitse ka inimese usk, kuigi näiteks õigeusklikud on uuringu järgi kõige truumad kaaslased. Neist on viimase aasta jooksul partnerile truudust murdnud 16 protsenti, luterlastest 22 protsenti ja muu usundi eelistajatest 33 protsenti. End ateistiks pidavatest inimestest on truudust murdnud 23 protsenti.

Sel suvel viis TV3 läbi Eesti suure seksiuuringu, mis on saatesarja «Seksi ja küla» kaheksa osa aluseks. Uuring kaardistas eestlaste seksuaalelu sageduse ja seda, kui rahul oma sugueluga ollakse. Uuringus osales 1000 eestimaalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles