Mis on Eesti naiste ja meeste arvates seksikas?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

TV3 ja Turu-Uuringute ASi koostöös läbi viidud suurest seksiuuringust selgub, et naistele meeldib seksuaalpartneri juures enim muskliline kehaehitus, meestele aga naise suured rinnad.

Naiste eelistuste seas järgnesid musklilisele kehale pikk kasv ja prink kõht, meeste eelistuste seas järgnesid aga suurtele rindadele kõhn kehaehitus ja pikad, lopsakad juuksed.

Suurimad büstid on seejuures uuringu järgi Ida-Virumaal, kus tervelt 29 protsendil naistest on kas enda sõnul või nende meeste sõnul korvisuurus C, mis vastab täidlasele suurusele. Veel 16 protsendi Ida-Virumaa naiste rindade suuruseks on küsitluse järgi D.

Eestis kesmiselt on aga C-suurusega rindu 22 protsendil naistest ja D-suurusega rindu 11 protsendil naistest.

Suurimad peenised on küsitluse kohaselt Tallinnas, kus enam kui 20-sentimeetrise riista olemasolust teatas 8 protsenti küsitletuid. Eestis keskmiselt oli taolises suurusjärgus varustusega mehi vaid 5 protsenti.

Kõige tagasihoidlikumad - kuid võib-olla ka ausamad - olid enda või oma partneri peenise suuruse hindamisel Läänemaa, Hiiumaa ja Saaremaa elanikud, kus vähem kui 13 sentimeetri pikkusest peenisest raporteeris viiendik vastanutest, samas kui riigi keskmine näitaja oli 9 protsenti.

Juuksevärvi puhul on meeste ja naiste eelistused vägagi erinevad. Meeste arvates on näiteks blondid ja tumedad juuksed pea võrdselt seksikad - esimesi pidas seksikaks 33 protsenti, teisi 29. Punaseid juukseid peab seksikaks 17 protsenti meestest.

Naised peavad aga meeste puhul seksikaimaks tumedat peanuppu. Blondid juuksed on samas seksikad vaid 5 protsendi naiste hinnangul. Kiilakas pea meeldib vaid 4 protsendile naistest ning punapead peab seksikaks vaid 1 protsent.

Kokkuvõttes saab siis öelda, et eestimaalaste eelistused on üsnagi klassikalised - ei midagi uut siin päikese all. Naised eelistavad pikka, musklis ja tumedapäist meest; mehed aga kõhna, suurte rindade ning pikkade blondide või ka tumedate juustega naist.

Sel suvel viis TV3 läbi Eesti suure seksiuuringu, mis on saatesarja «Seksi ja küla» kaheksa osa aluseks. Uuring kaardistas eestlaste seksuaalelu sageduse ja seda, kui rahul oma sugueluga ollakse. Uuringus osales 1000 eestimaalast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles