Mees kirjutab: mehed ei peaks häbenema kosmeetika kasutamist

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed vajavad ilutooteid nagu naisedki ja see ei piirdu üksnes tualettveega, kirjutab lugeja Andres, kes on muu hulgas leidnud, et spetsiaalne näopuhastusgeel on nahale märksa õrnem kui tavaline seep.

Iga päev kasutan loomulikult dušigeeli, aga näo puhastamiseks kasutan näopuhastusgeeli. Tunnen, et see on mu nahale palju parem kui seebiga pesemine. Kasutan ka näokreemi ja silmaümbruskreemi.

Kui pesin nägu seebiga, vajas nägu iga päev kreemitamist. Pärast näopuhastusgeeli kasutuselevõttu nägu iga päev kreemi ei vaja, aga mõned korrad nädalas ikka. Igapäevaselt kasutan kindlasti kätekreemi, jalakreemi ja ihupiima või kehavõid.

Kõige enam vajavad kreemitamist käed, labajalad, põlved ja küünarnukid. Kätega olen lausa hädas - olen proovinud erinevaid kätekreeme, aga nahk kipub ikka kuiv ja kare olema, eriti talvel.

Minu näo- ja silmaümbruskreemid on seni olnud need, mis naisest «üle jäävad». See tähendab, et naine on ostnud endale, aga talle see toode mingil põhjusel ei sobi või ei meeldi. Siis saan mina kui vähemnõudlik need endale.

Käte-, jala- ja kehakreeme ostab mulle naine. Annan talle teada, kui hakkab otsa lõppema. Vahel käime koos poes ja valime koos. Kuna mu käed on hullult karedad ja kipuvad talvel isegi lõhenema, siis ostis naine mulle eelmisel talvel isegi kätemaski.

Ma arvan, et mehed ei peaks häbenema kosmeetika kasutamist, kuna nad vajavad seda samuti kui naised. Mida ma seni kasutanud pole, on spetsiaalselt meestele mõeldud kreemid. Tegelikult oleks huvitav proovida. Samuti loodan leida sellist kätekreemi, mis mu kätenaha lõpuks pehmeks teeks, sest seni on olnud paremaid ja halvemaid, aga ideaalselt sobivat pole leidnud.

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel olulisel teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Andrese auhinnaks on Avoni QuadraFX ilutoodete komplekt meestele - dušigeel, turgutav habemeajamisjärgne palsam, vananemissvastane niisutav näokreem ja silmakreem (väärtus 29 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles