Noormees kirjutab: naised, aidake oma mehi ilutoodete vallas!

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugeja Raino (19) kirjutab, et on kasutanud erinevaid ilutooteid noorukieast peale, mil tekkisid näole esimesed häirivad vistrikud, ent suurem muutus harjumustes tekkis, kui tema ellu ilmus tüdruk. Just tänu neiule õppis ta hindama kreeme ja avastas ka juuksepalsami head küljed.

Olen kasutanud ilutooteid noorukieast peale, minu mäletamist mööda umbes 13. eluaastast saadik, kuna siis tekkisid näonahale esimesed vistrikud, mis tohutult häirisid. Ilma pikema mõtlemiseta marssisin sisse apteegi uksest ja küsisin infot näopuhastusvahendite kohta.

Mulle soovitati Garnieri tooteid. Mõeldud-tehtud ja ostsin omale Garnieri näonaha koorija, millega lootsin koledad ummistunud poorid kaotada või neid vähemalt vähendada. See ka õnnestus ja ma olin õnnelik.

Umbes sama vanalt hakkas mul kasvama ka tugevam ja tihedam habe, piimavuntsi aeg oli mööda saanud. Muretsesin endale Gilette Series habemeajamisvahu ning žiletid. Kasutan Gilette'i tooteid siiamaani.

Deodorante ja parfüüme olen alati armastanud ning ei ole läinud hetkegi, mil ma kodust välja astuks ilma end lõhnastamata. Nooremas eas olidki eelkõige (rull)deodorandid, nüüdseks olen juba aastaid kasutanud ka erinevaid parfüüme.

Suurem muutus tekkis umbes aasta tagasi, mil minu ellu ilmus tüdruk. Tema kõrvalt õppisin kasutama nii kreeme kui ka näopesuvett. Varem ei kasutanud ma ka juuksepalsamit, tänu tüdrukule katsetasin esimest korda ka näomaski ja, oh üllatust, tulemus oli super!

Üks tavaline argipäevahommik algab mul habemeajamisega, näo puhastamisega Garnieri Pure Active näopuhastusgeeliga, peale läheb Nivea niisutav näokreem. Pärast habemeajamist kreemitades on nahk palju pehmem ning vähem ärritunud.

Huulte niiskuse eest hoolitseb Garnieri huulepulk. Pead pesen Garnieri šampooniga, kasutan ka sama šampooni jaoks loodud palsamit. Ei oleks kunagi osanud ette kujutada, et palsami kasutamine annab juurde sellise vahe! Juuksed on pehmed ning elujõulised.

Lõhnadest leidub minu riiulil Lamborghini Mitico, Sexy Men 112, Chic for Men, Bossa Nova, Giovanni del Aqua ja lemmikparfüüm Paco Rabanne'i 1 Million. Kehakreemi ma ei kasuta, kuna keha on kaetud suhteliselt tiheda karvkattega, mida jalgadelt ega kõhult/rinnalt raseerima ei hakka. Nahk ei ole kuiv, hoiab ise mõõdukat niiskust. Ka käed on ise parajalt niisked, ei vaja eraldi kreemitamist.

Meestel, kes enda eest veel ei hoolitse, võiksid uurida oma naise käest infot enese hoolitsemise kohta. Kindlasti oskavad naised hea nõu anda ja seda koos tehes on ka mõlemal lõbus ning saab asja suhteliselt kiiresti käppa. Naised, aidake oma mehi selles vallas!

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel olulisel teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Raino kingituseks on Avoni tualettvesi Full Speed Intense (75 ml, 16,80 eurot). Energiast pulbitsevat ja meelikõditavalt värsket ingveri ja lõhnava veltiveeria kooslust täiustavad basiiliku, tiikpuu ja seedri lõhnanoodid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles