Liisi Eesmaa: poisid mind ei huvitanud

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Stilist ja moelooja Liisi Eesmaa avastas poisid enda jaoks suhteliselt hilja, sest prioriteet number üks on tema jaoks moehuvi tekkimisest alates olnud looming, võib lugeda nädalakirjast Kroonika. Mida lähemale ta teismeeale jõudis, seda suuremaks muutus vajadus originaalsete riiete järele, mida tuli mõistagi ise valmistada.

Nüüd, mil ka meestel tähtis roll tema elus täita, jutustab Liisi, et meeste juures on olulisimad karisma, omapära ja kirg. «Viimse detailini lihvitud ja moežurnaalide trendide põhjal sätitud mehed ei mõju orgaaniliselt ega seksikalt,» räägib Martini reklaaminäo valimise rahvusvahelisse žüriisse kuuluv stilist.

Mehe juures on tema hinnangul lisaks välimusele väga tähtis sisukus. Just kirglikkus külvavat meeste ümber imetlust. Pealtnäha vastuoluliste omadustena loetleb Liisi veel ideede olemasolu, selged sihid, sarmikuse ja teatava hulluse - just selline mees olevat tal ka olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles