Liisi Eesmaa: meigiga magamaminek on surmapatt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - moekunstnik Liisi Eesmaa
"Anne & Stiil" ilulemmikute valimine restoranis Gloria 25.11.10 - moekunstnik Liisi Eesmaa Foto: Jelena Rudi

Moekunstnik Liisi Eesmaa (27) märkis ajakirja Mood oktoobrinumbris küsimustele vastates muuhulgas, et talle antud parim ilunõuanne on see, et uni hoiab noorena ja meigiga magama minemine on surmapatt.

Kuigi viimasel ajal kasutab Eesmaa meigitooteid igapäevaselt minimaalselt, siis meeldib talle samas ka välimusega eksperimenteerida: «Naiselik edevus ja erialane eksperimenteerimisvajadus kannustab mind ka tihtipeale teatraalsemaid look'e katsetama.»

Mida moekunstnik oma välimusega aga iial ei teeks, on botoksisüstid, tätoveeritud püsimeik, nabarõngas, küünepikendused, pepu implantaadid, roiete eemaldamine, genitaalide augustamine, tribal tätoveeringud jne.

Ilu tähendab Eesmaa jaoks nimelt eatust, headust, graatsilisust, loomulikkust, maagilisust, ööd ja päeva, loetles ta. Ilu-iidoleid naisel samas ei ole: «Mulle meeldivad väga mitmed ilud – vahet pole, kas kummalised või klassikalised, oluline on see mingi hoomatav-õhkuv faktor, mis tõbab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles