Viis põhjust, miks rõõmustada vallaliseelu üle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iseseisvust soosival ajastul paneb imestama, kui paljudele vallalistele heidetakse endiselt kõõrdpilke, kuna neil pole kaaslast. Shine.yahoo.com otsustas seega välja tuua mõned põhjused, miks vallaliseelu üle rõõmustada.

Otsused teed sina. Suhtes olles tuleb pea kõik otsused kaaslasega läbi rääkida – vallalistel seda muret pole.

Sinu raha on sinu käsutuses. Kuigi kahe sissetulekuga on elu odavam, saavad vallalised nautida seda, et ei pea kelleltki nõusolekut küsima, kui tekib tahtmine näiteks päev spaas veeta.

Saad olla parem sõber. Kohe, kui kedagi kohtad, muutuvad ka sinu prioriteedid. Šoppamised ja spaapäevad jäävad minevikku ning reede õhtud pühendatakse enamasti kallimale.

Muutud tugevamaks. Alati leidub neid, kes mõtlevad, et vallalistel on midagi viga - muidu oleks neil juba ammu partner leitud. Kuid see, mis ei tapa, teeb meid tugevamaks ning sageli omandavad vallalised tugevuse ja iseseisvuse, mida suhtes lihtsalt inimestel teha ei ole vaja.

Kõik on võimalik. Mõnes õnnetus suhtes tunnevad partnerid end lõksuks olevat, kuid jäävad kas hirmu, laste või raha pärast kokku. Vallalistele võib tulevik veel kõike tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles