Kas jätaksid soengu säästmiseks trenni minemata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kirurgi Regina Benjamini korraldatud uuring näitas, et naised väldivad spordiklubisid, kui neil on ilus soeng. Arstis tekitas küsimuse vastu huvi tema juuksurist ema, kelle sõnul keelduvad paljud naised trenni tegemast, sest kardavad enda soengut rikkuda.
 

Nimetatud ettekääne on ka üks kõige tavalisemaid vabandusi oma liigseid kilosid õigustada püüdvate naiste seas, vahendas geniusbeauty.com.

Uuring keskendus afroameerika päritolu naistele, kel on raskem oma lopsakaid lokke soengusse sättida. Nende naiste seas on juhtumisi ka kõige rohkem probleeme ülekaalulisusega – umbes poolte afroameerika naiste kehakaal on üle normi.

Kui soeng on nii kallis, et jätaksid selle tõttu trenni minemata, siis on esimeseks soovituseks valida sportimiseks õhtune aeg – hommikul pead niikuinii juuksed uuesti korda seadma.

Hea lugeja, mida arvad Sina – kas kaunis soeng õigustab trenni vältimist? Kas oled ise või tead kedagi, kes on loobunud trennist, kartes soengut rikkuda?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles