Ainult meestele: kuidas sütitada taas naise iha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakirja Pere ja Kodu septembrinumbris on juttu läheduse hoidmisest paarisuhtes, sellest, kuidas hormoonide möllu taandumine, beebi sünd ning ka üldine ülekoormatus ja kurnatus võib ajapikku seksi täitsa tagaplaanile lükata. Kuid mida saavad mehed selles osas ära teha?

1. Naised soovivad lähedust ehk kõige paremini häälestab naise seksile see, kui mees teda kõigepealt lihtsalt kaisus hoiab, temaga vestleb - nii saab naine end laadida mehe füüsilise lähedalolu ja tähelepanuga.

2. Romantika - ühine suusaretk, lillekimp argipäeva õhtul, võimalus end teatris- või kontserdilkäiguks ehtida; siirad komplimendid, mil naine tajub, et mees imetleb tema keha.

3. Naisel peab olema võimalus öelda seksile «ei» ja seda pole tarvis isiklikult võtta - see tähendab lihtsalt, et ta ei ole parasjagu sellel lainel, on väsinud või millegipärast mures.

Kui naine tajub, et mees aktsepteerib tema tundeid, valdab teda armastus ja tänutunne, mis sillutavad teed järgmise korra «jaa»-le.

Abi on ka sellest, kui mees märkab naise kurnatust ja võtab osa kodutöid oma õlule; laseb naisel magada, hoolitsedes öösel ise beebi eest; kuulab naise päevamuljeid, tunnustab ja tänab teda; näitab oma hoolimist välja igapäevaste kallistuste, suudluste ja õrnustega.

4. Naised tahavad oma mehi rõõmustada ehk on mõnikord valmis seksima vaid selleks, et pakkuda kaasale naudingut - sellistel puhkudel pole vaja muretseda, kas naine ikka sai orgasmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles