Viis sammu suurepärase seksini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pikaajalises suhtes võib ikka juhtuda, et rutiin tapab kire ja seks muutub üksluiseks, kuni kaob kooselust pea täielikult. Kui tunned puudust neist päevist, kui ei suutnud oma kallimast käsi eemal hoida, aitavad mõned portaalis idiva.com välja toodud nipid suhte alguse särtsu tagasi tuua. 

Võta rahulikult

Kiire seks võib tunduda kirglikuna, kuid selline kirg kestab vaid mõne minuti, kuni põlete läbi. Kui tahad, et teie vahekord kestaks veidi kauem, võtke asju rahulikult. Nautige eelmängu ning võtke aega, et taasavastada suudlemise ja lahtiriietumise rõõme, selle asemel, et paljalt otse voodisse ronida ja kohe asja juurde asuda.

Ära joo liiga palju

Üks-kaks jooki paneb sind käima, kuid purjujäämine rikub tõenäoliselt kogu ürituse.

Ole loominguline

Aromaatne mullivann, sensuaalne jalamassaaž või õhtusöök voodis - see kõik saab sinu sekselu vaid parandada. Uute võtete sissetoomine eelmängu toob teie suhtesse uuesti värskust ja põnevust.

Uued asendid

Kui tahad pikendada vahekorra kestust, aitab uute asendite proovimine murda rutiini ning aitab mehel kauem vastu pidada. Otsi uusi asendeid internetist või ajakirjadest ja paku neid oma mehele - tõeline seksimaraton võib alata!

Suhtle rohkem

Suhtlemine on terve ja rahuldustpakkuva seksuaalelu võtmeks. Räägi oma mehega kõigest, mis sind seksi juures murelikuks teeb, ning jaga temaga oma soove ja fantaasiaid. Kui su mees teeb midagi sellist, mis sulle tegelikult ei meeldi, oskab ta kindlasti hinnata sinu ausust - ära tee nägu, et kõik on hästi.

Seks on oluline osa suhtest ja selle unarusse jätmine võib mõjuda kogu suhtele laastavalt. Seega - hea seksi nimel tasub veidike pingutada!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles