Erootiliste tekstisõnumite saatmise poolt ja vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alates USA senaatoritest, kes saadavad siivutu sisuga meile naistele, keda nad kunagi kohanud ei ole, kuni eksperimenteerivate tudengite ja keskkooliõpilasteni, on inimestel uus vallatu hobi: erootiliste tekstisõnumite (ka meilide) või piltide saatmine.

See sarnaneb vanakooli telefoniseksiga, kuid ära jääb pidev võitlus iseendaga, et mitte lakkamatult itsitada, kui teine inimene meeleheitlikult sensuaalselt püüab kõnelda, mis tal seljas on ja mida ta tahab, et järgmiseks teeksid, kirjutas health24.com.

Erootiliste sõnumite saatmine pole kindlasti kõigi jaoks. Mõtle hoolega järele, millesse end mässid ning tutvu ka allpool toodud näpunäidetega, enne kui pea ees tundmatusse vette hüppad.

  • Püsipartnerile erootiliste sõnumite saatmine võib teie seksellu põnevust lisada.
  • Ära kunagi saada erootilist tekstisõnumit või pilti, kui sa pole kindel, et see on saaja jaoks vastuvõetav. Kui kõhkled, siis alusta tasapisi materjaliga, mida ei saa ekslikult solvavana tõlgendada ning oota, kuidas teine inimene reageerib, enne kui piire kaugemale nihutad. Kui sa ettevaatlik ei ole, võib lõbus ajaviide kiirest kõhedusttekitavaks ja isegi kriminaalseks pöörduda.
  • Kui sa midagi kõva häälega välja ei ütleks, siis ei peaks sa seda tõenäoliselt ka tekstisõnumiga edastama.
  • Tutvu levinuimate lühenditega, mida SMSides kasutatakse, enne kui täielikult segadusse satud.
  • Arvesta, et kui oled kord juba midagi küberruumi saatnud, siis üldiselt ei saa seda olematuks teha. Pilte ja sõnumeid on lihtne kiiresti levitada ja kopeerida, nii et kui sa seda just ei soovi, siis tee kindlaks, et saadad neid vaid inimestele, keda saad privaatsuse hoidmisel usaldada.
  • Enne kui hakkad erootilisi sõnumeid vahetama inimesega, kellega sa püsisuhtes ei ole, kaalu hoolega, kas antud tegevus käib truudusetuse alla ja kuidas sellesse suhtud.
  • Erootiliste sõnumite saatmisega seoses on suureks probleemiks lastepornograafia. Tee sada protsenti kindlaks, et partner, kellega SMSe vahetad, on täisealine ja anna endast kõik, et lapsi kaitsta.
  • Kui sul on endal lapsi, räägi nendega ausalt ja avatult erootiliste sõnumite saatmisega kaasnevatest võimalikest ohtudest. Julgusta neid mure või kõhkluste korral alati sinu poole pöörduma.
     
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles