Vilja Savisaar-Toomast: naised ise teevad oma poegadest memmekad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leidsid teineteise just õigel ajal: Vilja ja Taimo oskavad suhet hinnata ja pole kahe tutvusaasta jooksul kordagi tülitsenud.
Leidsid teineteise just õigel ajal: Vilja ja Taimo oskavad suhet hinnata ja pole kahe tutvusaasta jooksul kordagi tülitsenud. Foto: Priit Simson

Vilja Savisaar-Toomasti (49) sõnul ei tohiks eesti naised kasvatada oma poegi nagu lillekesi ema põlle all. «Naised ise nunnutavad oma pojad ära ja nii jäävad nad memmekateks,» ütles ta ajakirjale Naised.

«Poisid peaks saama oma riided pestud, ei ema ega naine pea neile ka aluspesu ostma. Seda tehakse koos ja kui pole kedagi, kellega koos teha, peab ise hakkama saama, mitte abituse pärast end lolliks jooma, nagu paljud eesti mehed tänu oma kasvatusele praegu teevad,» selgitas ta.

Kui Edgar Savisaarele ei meeldinud Vilja sõnul kodutöid teha ja nii ei olnud tema arvates ka kombeks, siis Taimo Toomasti puhul meeldib naisele, et temaga saab elada võrdväärse partnerina.

«Hea on teada, et kui ma jään kauemaks, ei istu näljane mees ega oota mind või ei sure toitu täis külmkapi kõrvale ära, vaid oskab sealt ise endale toidukraami välja võtta. Mina tulen koju ja mullegi on toit valmis tehtud või jäetud kiri, et toit on seal ja tee see endale soojaks, kas sa tahad midagi, ma toon sulle. Lisaks on kodu korras, kui ma tulen,» kõneles naine õnnelikult.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles