Kuus märki sellest, et oled sattunud paha poisi otsa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik meist on elu jooksul koos olnud vähemalt ühe paha poisiga. Ilmselt on neis pahades poistes midagi äärmiselt ligitõmbavat… Kuid kui eelistad valusaid kogemusi pigem vältida, aitab portaal idiva.com selgeks teha, kellega on tegu.

Ta ütleb: «Ma helistan sulle.» Kui ta ütleb, et helistab, kuid tegelikult isegi ei saada SMSi ega ühtki muud sõnumit, on ilmselgelt tegemist paha poisiga. Ning suure tõenäosusega lõpetab ta teie väikse seikluse klassikalise lausega: «Asi pole sinus, asi on minus.»

Satud pidevalt tema ekside otsa. Esiteks ütleb pelgalt tõik, et tal on palju ekse, tema kohta nii mõndagi. Ja kui ta veel nendega ka flirdib…

Tal on rääkida palju «õnnetu lapsepõlve» lugusid. Koduvägivald või purunenud perekond - enamik pahadest poistest on sellised nagu nad on just mõne lapsepõlvetrauma tõttu. Soovides näidata sulle oma tundlikku poolt, räägib ta tõenäoliselt nõrkusehetkel kõik selle ära. Kuid ära unusta, et sama juttu kasutab ta ka oma paha poisi käitumise õigustamiseks.

Töö on tema kinnisidee. Või vähemasti nii näib. Ta on hõivatud nii paljude kohtumiste ja konverentskõnedega, et sa ei jõua enam järge pidada. Ära üllatu, kui leiad ta töökohtumise asemel eest mõne teise naise või vähemalt sõpradega lõbusalt aega veetmas.

Sa pole kunagi kohanud tema sõpru. Meie sõbrad peegeldavad väga hästi meie isiksust. Kui sa pole kohanud mitte ühtki tema sõpra, kuigi olete juba mõnda aega suhelnud, on tal ilmselt midagi sinu eest varjata.

Sa tunned end tema seltskonnas alaväärtuslikuna või ebakindlalt. Ta ei hõõru sulle oma üleolekut otseselt nina alla, kuid ta teeb seda kaudselt, pannes sind tundma ebamugavust oma välimuse, keha, töö või mille iganes muu pärast. Pea meeles - armastus peaks panema sind end hästi, mitte halvasti tundma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles