Enamik naisi loodab seksi abil kaalu kaotada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Catrall
Kim Catrall Foto: SCANPIX

Naised soovivad pärast pikka ning väsitavat tööpäeva rohkem seksida kui mehed, sest nad loodavad selle abil kaalu kaotada, selgus Briti uuringust.

Inglismaal on üha rohkem hoogu võtmas uus trend «sexercise». Uuring näitas, et tervelt 76 protsenti naistest tahab tihti vaid sellepärast seksida, et kaloreid põletada, vahendas dailymail.co.uk.

Kaks naist kolmest, kes omasid mõne spordiklubi liikmekaarti, tunnistasid, et nad harrastaksid meelsamini seksi, kui treeniks jõusaalis või osaleks aeroobikatunnis.

Pool tundi armatsemist kulutab umbes 150 -200 kilokalorit, vahel isegi 350 kilokalorit, olenevalt aktiivsusest. Ka lihtne suudlemine põletab tunni jooksul üle 200 kilokalori, mis on ligikaudu võrreldav 50- grammise šokolaadi kalori kogusega.

Teadlased väidavad, et seksimine vähendab südameataki riski ning pikendab eluiga. Orgasmi ajal vallanduvad endorfiinid, mis tugevdavad immuunsüsteemi, võitlevad kortsude vastu ning vähendavad vähiriski.

Samuti on mõned kuulsused avalikult rääkinud, et hoiavad end seksi abil vormis. Suur «sexercise´i» kummardaja on «Seksi ja linna» staar Kim Catrall. Catralli treeningplaani kuulub Pilates, personaalne treener ning seksimine.

Trennifanaatik, endise menubändi Spice Girls liige, Mel B tunnistas, et «sexercise» aitas tal üleliigsetest beebikilodest vabaneda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles