«Toyboy» kahandab naise oodatavat eluiga

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutscher ja Demi Moore
Ashton Kutscher ja Demi Moore Foto: SCANPIX

Igavesti nooreks jääda ihkavad daamid peaksid hoolikalt järele mõtlema, enne kui endast noorema partneriga suhte loovad. Isegi igapäevane Pilates ei aita: uue uurimuse kohaselt mõjub «toyboy» naise elueale negatiivselt, vahendas Freundin.de.
 

Halvad kaardid Demi Moorele või Madonnale? Samal ajal kui diivad iga päev jõusaalis tunde rassivad ja iluoperatsioonidele suuri summasid välja käivad, ei mõtle nad sellele, et see on kõik tuulde visatud vaev: «toyboy» lühendab nende eluiga.

Rootsi teadlane Sven Drefahl, Rostocki Max Plancki Instituudi õppejõud, uuris oma uurimustöö tarbeks taanlaste perekonnaseisu ajavahemikul 1990 kuni 2005.

Drefahl väidab, et naised, kellel on endast oluliselt noorem kallim, vähendavad oma arvatavat eluiga 20 protsendi võrra.

Kõige kauem elavad Drefahli sõnul naisterahvad, kes on abielus omaealisega.

Meeste puhul on toime vastupidine: mida noorem naine, seda kõrgem eeldatav keskmine eluiga neid ootab.

Statistika kohaselt on neil härradel 11 protsendi võrra suurem šanss vanemaks elada, kelle kaasad on meestest seitse kuni üheksa aastat nooremad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles