Kas naisel sobib meest esimesena välja kutsuda?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakirjas Anne & Stiil vastasid sellele küsimusele emad ja tütred ning üldiselt leidsid pea kõik, et selles pole midagi halba, kui naine mehe esimesena välja kutsub.
 

Kirsti (40) arvas, et mehed on tihti ise nii mökud, et kutset võibki ootama jääda. Tema tütre Liisa-Chrislini (23) hinnangul ei suhtu aga Eesti mehed naise julgesse pealehakkamisse sageli väga hästi: «Mehed võib-olla kardavad selliseid naisi.»

Ann (25) arvas aga, et puht evolutsiooniliselt on mehel ikkagi olnud täita jahimehe roll ning et kohtingukultuuris peab see endselt paika, samas kui naine oskab väga osavalt saaklooma kehastada.

Samas ütles tema ema Kaie (48), et kui ta tahab kangesti, et teda välja kutsutakse, küll ta siis leiab nipi, kuidas panna meest seda tegema. «Nii et sõnad «kas sa tuleksid?» võivad tulla küll mehelt, aga esimene impulss tuleb tegelikult ikkagi naiselt.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles