Põleta treeningul rasva kuni 25 protsenti efektiivsemalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tahad treeningul maksimaalselt rasva põletada? Sel juhul jälgi, et sa sööksid enne trenni võimalikult vähe süsivesikuid, kirjutas iform.se.

Enamik inimesi, kes teevad jõutrenni, jooksevad või sõidavad rattaga, teavad, et nad jõuavad treeningul just siis kõige rohkem pingutada, kui nad eelnevalt midagi süsivesikuterikast põske pistnud on.

Kui sa aga teed sporti, et kaalust alla võtta, tuleb sul vastupidiselt toimida. Su keha põletab rohkem rasva, kui sinu süsivesikute varud on treeningu alguseks minimaalseks kahanenud.

USA teadlaste sõnul kiirendad sa treeningul kuni veerandiku võrra rasva põlemist, kui mõned tunnid enne trenni rangelt süsivesikuid väldid, näiteks leiba, riisi, kartulit ja pastat.

Samas pead sa valmis olema, et treening tundub raskem kui tavapäraselt, sest pead tulemuse nimel rohkem pingutama.

Eriti panevat just hommikune, tühja kõhuga läbi viidud trenn rasvarakud kiiresti sulama. Iseasi, kui palju energiat sul enne tööd või kooli tänavatel silkamiseks või jõusaalis rassimiseks on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles