«Minu imeline elu»: Elo käib kinos mehi imetlemas

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Elo
«Minu imelise elu» Elo Foto: Kanal 11

Tänases «Minu imelise elu» episoodis rääkisid naised jällegi meestest. Nendest meestest, kellest nad unistanud on ja keda nad oma ellu lasta tahaks. Samuti nendest meestest, kellega nad juba koos on.

Särtsaka ja punapäise kontoripreili Elo (29) arvates võiks ideaalne meesterahvas praktilise meelega olema ja soovitavalt tumedapäine ning pruunisilmne. Seni ei ole ta oma unistuste meest kohanud, mistõttu käib ta neid hoopis kinolinal nautimas.

«Ma käin ikka veel kinos silma nuumamas. Seal on ikka hea käia, aga kinomeestega on lugu nii, et neid päris elus ju ei ole. Sellest on mul muidugi kahju,» jäi Elo realistlikuks ning toonistas, et hindab meeste puhul siiski häid iseloomujooni rohkem kui nende välimust.

«Mees võiks küll ahvist tsipake ilusam olla. Selja taga olev saba eriti veetlev ei oleks,» naljatles naine. Tõsinedes lisas ta: «Ma ei saa kedagi välimuse järgi vaadata, et oi, sa oled nii kena, et sina oledki see õige.»


Juuksur Kati (23) ei leidnud oma unistuste mehe teps mitte kinoekraanilt, vaid Kroonika esikaanelt. Aastaid tagasi jäi Noarootsist pärit neiule ajakirjast silma kunstnik Martin Saar, kellega ta nüüd armuvilju naudib.

Kati sõnul on Martinis olemas kõik see, mida ta soovib. Ta peab oluliseks ühist maailmavaadet ning sarnaseid hobisid. Martini suurima voorusena tõi neiu välja mehe võimet igas olukorras rahulikuks jääda. «Kus sa käid inimesega, kes pidevalt räuskab ja karjub kõrval? See on mõlemale laastav,» arvas Kati.

Samas nentis Kati, et ka nende kooselu kohal hõljuvad vahel sünged pilved ning tihti maandab paarike teineteise peal pingeid maha. «Kui sa oled kellegagi kogu aeg koos, siis paratamatult saad sa nii hea tuju, halva tuju, väsimuse, kurbuse, rõõmu kui ka viha.»


Ukrainlannast koduperenaine Olja (32) on olnud elu jooksul kolm korda abielus, sealhulgas kaks korda ühe ja sama mehega. Olja ei varja tõika, et ta eesti mehi eelistab. Tema sõnul on eestlased viisakad, tagasihoidlikud ning hästi kasvatatud.

«Eesti mehed on hästi kasvatatud. Kes neid kasvatab? Nende emad. Selles mõttes võib eesti naisele aitäh öelda. Mulle meeldivad need rahulikud, kindlad ning sõnapidajad mehed,» rääkis naine.

Olja, kes on ise väga temperamente, peabki oma abieluõnne saladuseks seda, et vaoshoitud ja tasakaalukas mees teda täiustab. Spontaanne Olja on ka täheldanud, et tema abikaasal võtab uute ideedega harjumine aega. Taaskord sai kinnitust eestlastele omane aeglus ja vaagimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles