«Minu imelise elu» Manona: armukesed on tänapäeva uus religioon

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Manona
«Minu imelise elu» Manona Foto: Postimees.ee

Argipäeviti Kanal 11 ekraanil jooksva tõsielusaate «Minu imelise elu» arutlesid peakangelannad petmise tagamaadel. Nii mõnedki neist on olnud kord armukese rollis.

Vabakutseline ajakirjanik ja ühe rõõmsa pisipoja ema Manona (36), kes kolis kahe aasta eest Moskvasse, on kohanud nii siinpool kui ka teisel pool piiri palju petmist. «Armukesed on tänapäeva uus religioon,» olid naise esimesed sõnad saates. Kuid seejuures jättis ta pikemalt lahti seletamata, mida ta selle all täpselt silmas pidas.

Manona ise on olnud nii armukese kui ka petetud naise rollis. «Ma ei suhtestanud ennast selle inimese perekonna või tema tegemistega. Ma püüdsin olla võimalikult vari, sest ma teadsin, et mul ei ole rohkem õigusi,» rääkis naine oma armukese staatusest.

«See ongi armukese oleku võlu ja valu. Sa saad võtta õied, aga sa ei saa tegeleda rohimise või juurte ajamisega,» selgitas Manona, kelle sõnul võib armuke olla vaid lühikest aega. Jätkusuutlikuks ta sellist suhet ei pea.

Samas pani ka naine südamele, et petetud naised mehe silmarõõmu pihtide vahele võtma ei hakkaks. «Ainuke inimene, keda saab vastutusele võtta, on sinu enda kaasa. Tema on süüdi,» märkis Manona, kes enda sõnul on ise kord selle vea teinud.

«Minagi olen seda «teist» naist kohvile kutsunud, temaga rääkinud ja aru saanud, et petmine on signaal, et suhe hakkab läbi saama. Kui me otsime süüdlast, siis süüdi on see, kes on murdnud oma lubadusi,» jutustas naine. Manona jutust jäi kõlama, et nüüd ta häbeneb tõika, et täitis kunagi armukese rolli.


Aktimodell Sirje (51) tõmbab vaatamata oma eale nooremaid mehi ligi. Ta abiellus 32-aastaselt 17-aastase koolipoisiga, kes kinkis talle ühe poja. Liit jooksis küll õige pea karidele. Lahutatud Sirje sattus endast 13 noorema noormehe huviorbiiti, millest said alguse telefonikõned ja arutlused elu üle.

«Ära ela oma elu keeruliseks. Kui sul on juba naine, kellel on kolm last, siis tõenäoliselt ei taha ta sulle neid enam sünnitada. Sul on viimane aeg otsida naine, kes teeks su isaks. Mina olen ka juba sünnitanud ja uuesti sünnitada plaanis mul pole. Ma ei ole sulle hea valik,» oli Sirje püüdnud noorhärrale aru pähe panna. Meest, kellele Sirje «teiseks» naiseks oli, võlus naise juures tema lihtsus.

«Meil telefonikõned käivad siiani. Nüüd ma õpetan seda noort meest. Räägin alati, et ära joo nii palju, et see ei sobi sulle,» rääkis Sirje, kelle sõnul intiimsuhet tal oma austajaga enam ei ole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles