Enamik mehi fantaseerib seksi ajal mõnest teisest naisest

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma kallimaga seksides mõtleb peaaegu iga mees teisele naisele. 19 protsenti saksa meestest on reaalselt ka oma kallimat petnud, selgus ajakirja Womenshealth.de korraldatud uuringust.

Enamik saksa mehi petaks oma naist – vähemalt mõtetes. Tervelt 71 protsenti mehepoegadest tunnistas, et unistab seksides teisest naisest. Üldjuhul on selleks mehe ekstüdruk või -naine. 90 protsenti meestest pidas mõnd oma eksi atraktiivsemaks kui praegust armsamat.

Tegelikkuses on enamik mehi oma püsipartnerile truud. 61 protsenti meestest flirdib võõraste naistega, kui oma kaasat lähedal pole, kuid petmiseni on jõudnud 19 protsenti küsitletutest.

Küsitlusest ilmnes, et veerandik mehi ei armasta enam praegust naist. Iga neljas mees hoiab seetõttu kallimaga distansi, iga viienda arvates on suhe karidele jooksnud ja 19 protsenti meestest tahaks kohe kaasaga suhte lõpetada. Mis neid tagasi hoiab? Mehed ei taha ega julge naisega sel teemal rääkida.

Selgus ka, et 51 protsenti saksa meestest on oma kallima telefonis või e-kirjades naise järele nuhkinud, et paljastada naise võimalik petmine.

Lisaks tunnistasid saksa mehed uurimuses, et tegelevad regulaarselt eneserahuldamisega. 65 protsenti väitis, et teeb seda mõned korrad nädalas, 20 protsenti mehepoegadest onaneerib aga enda sõnul igapäevaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles