Avalda arvamust: kas eesti mees on kehvem kui välismaalased?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kanal 11 saates «Minu imeline elu» olid möödunud nädalal jutuks naiste kogemused eri rahvusest meestega. Saatest jäi kõlama, et nii vene kui lõunamaade mehed on altimad naistele komplimente ja kingitusi tegema kui eesti mehed. Kuid kas eesti mees on siis selle pärast kehvem?

Kas komplimendid, kingitused ja muud ülevoolavad tähelepanuavaldused on ikka tegelikult siirad või on selliselt naistega suhtlevad mehed pelgalt osavad meelitajad, kes iga meeldiva naise märkamatult enda järele õhkama panevad?

Kas eesti mees ei oska või ei taha või on tegelikult hoopis siiram, näidates oma tundeid sõnade ja tegudega välja vaid siis, kui need tulevad tõesti südamest?

Või on asi pigem selles, et igal sammul võrdõiguslikkust nõudvad eesti naised, kes ise kõigega suurepäraselt hakkama saavad ja meestelt samas traditsiooniliselt naiselikuks peetud kodutööde jagamist ootavad on meestes tõelise ürgse mehelikkuse, naise eest hoolitsemise soovi ja härrasmehelikkuse ära hävitanud?

Samas tuuakse eesti ja välismaa meeste võrdluses sageli välja, et muust rahvusest mehepojad on sageli korraga nii rohkem härrasmehed kui ka aitavad märksa enam kodutöödes ja laste kasvatamisel. Kus on siis tõde? Millist meest eesti naine otsib ja mida mehelikuks peab? Mida vajab selleks, et tunda end mehe kõrval tõelise naisena?

Mida arvad Sina?

Kõigi arvamuse avaldajate vahel jagame nädala pärast välja kaks saate «Minu imeline elu» sümboolikaga tassi ja loodusliku koostisega Nurme seebi komplekti.

Avalda arvamust siinsamas loo kommentaariumis või saada kiri aadressil naine@postimees.ee, teemaks «eesti mees». Loosimises osalemiseks märgi kindlasti ära ka oma e-posti aadress, mis kommentaariumis nähtav vaid toimetusele.

Ootame ka pikemaid arvamusavaldusi ja lugusid kogemustest eri rahvusest meestega ja/või eesti meestega - mis on meeldinud, mis häirinud, millised on olnud ootused ja mis võiks teisiti olla. Milline on tõeline mees ja miks eesti meeste kohta nii palju nurinat võib kuulda? Võib ehk põhjus olla ka selles, et hakkamasaajad naised kasvatavad oma poegi maast madalast valesti?

Loo autor võib jääda anonüümseks.

Parim lugeja lugu saab auhinnaks Avoni tualettvee Hawaiian Shores (50 ml)! Võitjad selguvad juba nädala pärast, 23. augustil.

Hawaiian Shores on lõhn, mis toob sulle suvemõtted pähe. Suvine, särav ja kütkestav - uus lõhn viib sind unistustemaa eksootilistele merekallastele, kus suvi kunagi ei lõpe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles