Kuidas end ihaldusväärsena tunda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millal end viimati tõeliselt seksikana tundsid? Kui seda on raske meenutada, siis tea, et sa pole üksi. Proovi järgnevaid nippe, et jumalannat enda sees äratada.

«Kui naised veedavad enda päevad tööd rabades, pööravad nad sageli enda sensuaalsele küljele vähe tähelepanu,» sõnas «Kama Sutra 52» autor Lisa Schrader portaalile Health.com.

Kanna punast: olgu selleks kirsipunane huulepulk või tulipunane kleit, mõjub see värv iha sütitavalt.

Jäta üleliigne: lähed kohtingule? Jäta aluspesu koju, soovitas psühholoog Ramani Durvasula. «Tunned end veidi üleannetu ja väga seksikana.»

Tee trenni: Arkansase ülikoolis läbi viidud uuring paljastas, et naised, kes regulaarselt treenivad, tunnevad end ihaldusväärsemana.

Ehi end: psühholoog ja seksuaalterapeut Stephanie Buehler soovitas kanda ehteid, mis sinu lemmik kehaosasid puudutavad – näiteks kaelakeed, mis õrnalt sinu dekolteed paitab.

Näita enda vara: jäta avar džemper kappi ja libista selga rõivad, mis sinu kaunimad küljed esile toovad.

Unusta baleriinad: kõrgete kontsadega kingade kandmine tugevdab vaagnapõhja lihaseid - see võib seksuaalset rahulolu suurendavalt mõjuda, näitas Itaalia uuring.

Riieta end lahti, justkui jälgiks sind keegi: selle asemel, et väsinult enda riided seljast tirida, tee seda mänguliselt. Libista iga kiht seljast aeglaselt ja sensuaalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles