Facebooki-flirt ja MSNi kuramaaž - kas petmine või 21. sajandi elu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Augustikuu Cosmopolitan juurdleb selle üle, mis on tänapäevaste sidevahendite ja sotsiaalmeedia võimaluste juures petmine ja mis mitte.

Nii näiteks küsitakse ajakirjas, kas see on petmine, kui lähed töökaaslasega välja, ja vastatakse, et kui teile meeldib kahekesi koos lõunal ja tööpäevajärgsel dringil käia ning arutada kõike kuni suhteprobleemideni välja, on asi tõenäoliselt palju enamas kui sõpruses.

Ühe probleemina võetakse vaatluse alla ka eksiga Facebookis sõbrunemine, mille juures määravad sinu kavatsused, kas tegemist on petmisega - kui te lihtsalt tutvute teineteise käekäiguga ja jätate teineteisele seinateateid, ei ole see petmine, kui te aga vahetate teiste teadmata privaatsõnumeid ja sa loodad salamisi suhteid üles soojendada, on lugu juba hoopis teine.

Kindla «jah»-iga vastab ajakiri küsimusele, kas see on petmine, kui vahetad kellegagi flirtivaid sõnumeid ja kirju. Suhtlusekspert Rachel Aquino-Jose tõdeb, et tegelikult ei ole mingit vahet, kas sa flirdid kirja teel või lehvitad lihtsalt saali teisest otsast võrgutavalt - see on ikkagi flirt. «Kui see on miski, millest su enda kutile rääkimine ebamugavust valmistaks, siis on see petmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles