Kas mehe lemmik sekspoos reedab tema tegelikud kavatsused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tõesti on võimalik sekspoosi põhjal otsustada, kas mees näeb naises vaid kerget saaki või eluarmastust? Jah on. USA Kehakeele eksperdi Jan Hargrave´i arvates reedab mehe lemmik sekspoos nii mõndagi tema iseloomu ja kavatsuste kohta, vahendab Cosmopolitan.de.

Misjonäriasend

Kas sinu mehele meeldib kõige rohkem misjonäripoosis seksida? Võid oma valikuga rahule jääda! Kehakeele eksperdi Jan Hargrave´i sõnul on selline mees täistabamus, keda võib ka igapäevaelus usaldada. Ta ei vii asju poolikult läbi ja pühendub iga naharakuga suhtele. Selline mees on armastusväärne, õrn ja truu. Stabiilsus on tema jaoks väga oluline.

Lusikapoos

Mees, kes eelistab lusikapoosi, tahab veenduda selles, et naine teda täielikult armastab. Tal on väga suur lähedusevajadus. Hargrave’i arvates on see mees, kellele lusikaasendis seksida meeldib, väga tundlik ja emotsionaalne.

Koerapoos

Ole ettevaatlik mehega, kes sinuga ühtelugu loomalikus positsioonis armatseda soovib! «Selles asendis välditakse silmsidet ja mees ei soovi end emotsionaalselt avada,» selgitas Jan Hargrave. Tema hinnagul on koerapoosi eelistajad egoistid ja vabaduseihalejad, kes end püsisuhtega koormata ei soovi.

Ratsaasend

Ühest USA Cosmopolitani uuringust selgus, et 53 protsendile mehepoegadele meeldib voodis kõige enam ratsaasend, mitte ainult seetõttu, et enda nauding garanteerida. Need mehed on väga tähelepanelikud ja paindlikud. Nende ülimaks eesmärgiks voodis on kindlustada naisele orgasm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles