Kas teataksid oma rasedusest Facebookis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänu Facebookile ei pea me enam sõprade sünnipäevi meeles pidama. Nüüd saab aga suhtlusportaali kaudu teada ka veel emaüsas olevate inimeste sünnipäevad.
 

Näib, et sotsiaalmeedia ajastul ei jää enam miski privaatseks. Facebooki abil saab inimese kohta pea kõik välja uurida – tema sünnipäeva, töökoha, suhteseisu jne – seda vaid hiireklikiga, vahendas Forbes.com.

Facebooki kasutajatel on eelmisest nädalast võimalus perekonna andmetes välja tuua ka enda tulevase lapse eeldatav sünnikuupäev, nimi ja sugu, lisades pereliikmeks «Expected: Child» (oodatav laps).

Facebooki privaatsusseaded võimaldavad küll valida, kes antud infot näeb, kuid sellele vaatamata - kas see teave on midagi sellist, mida sotsiaalmeedias kõigiga jagada?

Mõistetav on küll tulevaste lapsevanemate ootusärevus ja soov seda uudist kogu maailmaga jagada, ent on see ikka hea mõte, eriti kui kõige hullem peaks juhtuma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles