Kelmikad flirtimismängud parema voodielu nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaua koos olnud paaridel võib seks varem või hiljem rutiinseks muutuda. Gofeminin.de kirjutab, kuidas erinevad lustakad flirtimismängud voodielusse vürtsi juurde tuua võivad. Varuda tuleks küllalt palju fantaasiat ja humoorimeelt.

Salajane kohting

Kui elate koos, kujutage üheks õhtuks ette, et olete armukesed ja leppige kusagil salajane kohting kokku, näiteks kohtuge lõunapausi ajal mõnes hotellis. Võid ka kallimale kõrva sosistada, et ootad teda kell 22 magamistoas – ootusärevus ja närvikõdi kütab teid mõlemaid üles.

Eelmäng mobiili teel

Saada talle hommikul enne koosolekut sõnum, kus kirjeldad detailselt, mis sul seljas on, mida sa temaga teha tahaksid ja kui erutunud sa oled. Kallim kiirustab sel päeval kindlasti kiiremal jalal koju kui muidu. Siin on üks aga: jälgi, et sa kogemata viga ei tee ja valele inimesele sõnumit ei saada, muidu võib olukord päris piinlikuks muutuda.

Seksimiskeeld

Puudutage teineteist, vaadake üksteisele sügavalt silma, erutage teineteist, ilma, et jõuaksite seksini. Võite üksteist õrritada päevi. Ka erinevad abivahendid nagu suled, nahk, jääkuubikud, massaažiõli teevad olemise meelierutavaks. Provotseerige mõni aeg, aga lõpetage see mäng õigel hetkel ära - võib juhtuda, et erutus muutub frustratsiooniks.

Seotud käed

Siduge vastastikku oma käed, et teineteist tavatul viisil avastada. Kasutage suud, keelt, jalgu, nina, et partnerit puudutada, garanteerides täiesti uue sekselamuse.

Lauamängud

Mängige strippokkerit või lustakat seksiteemalist viktoriini. Võid ka ise mõne mängu välja mõelda, näiteks tee sedelid, kuhu ühele poole joonistad mõne kehaosa ja teisele kirjutad tegevuse. Tõmmake kordamööda sedeleid ja täitke etteantud korraldusi.

Salakeel

Leppige salajased märgid või sõnad kokku, millest vaid teie kahekesi aru saate. Nii elate igava õhtusöögi sugulaste pool või tüütu bussireisi üle. Näita, kui palju sa teda ihaldad, ilma, et keegi teine midagi taipaks.

Tabude murdmine

On sadu võimalusi, kuidas on võimalik avalikus kohas oma iha välja näidata, näiteks tänaval, kinos või riietumiskabiinis. Laske fantaasial lennata ja suudelge ning kallistage, kus tahate. Koduseinte vahel võid oma kallimat hellitama hakata, kui ta telefoni teel ülemuse või kliendiga räägib.

Sõnade võim

Unustame tihti, kui suur võim võib olla sõnadel. Lugege teineteisele mõnda erootilist teksti ette. Ei, see ei pea pornoajakirjast pärinema. Ka klassikute hulgast võib palju raamatuid leida, mis kirge sütitavad.

Lugege näiteks «Dekameroni» (Boccaccio), «Lolitat» (Nabokov), «Justine ehk Vooruse õnnetusi» (de Sade) või luulekogu «Kurjad lilled» (Baudelaire). Kuigi erootiline kirjandus tagasihoidlikumatele veidi šokeerivalt mõjuda võib, täidab see oma funktsiooni ja paneb vere käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles