Seksuaalnõustaja: ainult seksi peal suhe kaua ei kesta

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigist abiellujatest on vaid viis kuni seitse protsenti neid, kel seks on nagu elekter, alati särisev ja kuum, vahendab seksuaalnõustaja ja pereterapeut Pille Kütt ajakirja Pere ja Kodu augustinumbris oma ameerika kolleegi Robert N. Wendti esitatud numbreid.

Ameerika pereterapeudi ja koolitaja Robert N. Wendti välja toodud statistika järgi lähevad sajast abielupaarist pooled lahku ja vaid pooled neist, kes kokku jäävad, on koos sellepärast, et nad seda ka soovivad.

Vaid viiel kuni seitsmel protsendil abiellujaist olevat suurepärane seks, ülejäänud peavad sellega kõvasti tööd tegema. «Samas, kui on vaid hea seks, kuid puudub lähedus, läheb ka see paar lahku,» märgib Kütt. «Ainult seksi peal kaua ei ela.»

Huvitava faktina tõi ta intervjuus välja sellegi, et umbes 40. eluaastaks õpivad naised seksi ja tundeid lahus hoidma, mehed aga neid vastupidi kokku viima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles