Kohtingureeglid üksikvanematele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üksikvanematel on keeruline leida tasakaalu enda eraelu ja laste kasvatamisega kaasnevate kohustuste vahel. Üks suurimaid väljakutseid võib olla kohtingutel käimine, kuna selle juures tuleb jälgida teatud piire, millest ei tohiks lapse heaolu nimel üle astuda.

Lapsevanemad peaksid olema ettevaatlikud igal sammul, et kindlustada enda pere turvalisus, soovitas yourtango.com.

Eelkõige peaksid enda isikliku elu kohta info jagamisega tagasi hoidma üksikemad. Mõned väga kenana näivad meesterahvad võivad olla hoopis potentsiaalseks ohuks naisele ja lapsele. Lisaks ei peaks lapsi liialt koormama täiskavanute suhete keerukusega.

Seetõttu tasuks üksikvanematel mõningatest kohtingureeglitest kinni pidada.

Oota, oota ja veelkord oota, enne kui enda meessõpra tutvustad.

Sinu laps ei pea kohtuma iga mehega, kes sind õhtust sööma viib. Uuringud on näidanud, et see mõjub negatiivselt laste nägemusele suhetest, kui nad peavad tunnistama inimeste pidevat vahetumist enda vanema kõrval.

Lastele on omane soovida üht kindlat perekonda, mistõttu on ema nägemine teise mehega juba katsumus. Muidugi peab kaaslane arvestama, et sa ei ole üksi, vaid lapsega, ent emotsionaalsetele sidemetele ukse avamisega võiks oodata, kuni plaanite suhte ametlikuks teha.

Ära ohverda erilisi hetki lapsega selleks, et mehega kohtuda.

Vahel võib armumine tekitada soovi enda romantilised vajadused esikohale asetada. Kuigi võid end üksikuna tunda, ära jäta last kõrvale, et seda tühimikku täita. Koolinäidendid, trennid ja teised lapse huvialad peavad jääma esmatähtsateks. See aeg, mis sa oma elust lapsele pühendad, peaks jääma samaväärseks. Lapsed ei tohiks kunagi tunda, et panustad rohkem uude suhtesse kui neisse.

Ei mingeid ööbimisi sinu juures.

Lapsed ei ole rumalad. Nad aimavad, mis toimub, kui mees sinu toas öö veedab. Sellele ei peaks nad aga tegelikult kunagi mõtlema ega seda nägema. Ei tohiks tulla üllatusena, kui su 10-aastane tütar siis nõuab, et ta poiss-sõber (mille jaoks ta on niigi liiga noor) jääks ööseks külla, kuna sinul on see lubatud. Kuni mees sinu abikaasa ei ole, peaks ta magama enda voodis ja enda kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles