Kümme märki, mis on meeste arvates seksikad

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loomulikult hindab enamik mehi naise seksikust tema figuuri ja välimuse põhjal, kuid on ka teisi asju, mis mehepoegades huvi äratavad. Allwomenstalk.com kirjutab kümnest erinevast tegevusest ja omadusest, mis meestele seksikad näivad.

Kui sa teed trenni

See ei ole üllatav, et paljudele kuttidele on naised trenni ajal või vahetult pärast trenni eriti atraktiivsed. Sport ergutab vereringet ja paneb näo õhetama, kehal sätendavad higipiisad. Lisaks näitab see, kui naisterahvas trenni teeb, et ta hoolitseb oma välimuse eest, on distsiplineeritud ja valmis vaeva nägema, et jätkuvalt kaunis ning seksikas välja näha.

Kui sa astud kellegi eest välja

Julgus nõrgema ja kaitsetuma kaitseks välja astuda ütleb palju inimese iseloomu kohta. Meeste arvates on selline teguviis seksikas. Isegi, kui kaitsed kellegi võõra au, läheb see ikkagi arvesse. Naine, kes astub kellegi eest välja, mõjub meestele tugeva ja heasüdamliku persoonina.

Kui sa sööd, mida tahad

Meeste jaoks on need naised, kes söövad, mida tahavad, ja kes ei hädala paksuks minemise pärast seksikamad, kui need, kes ainult taldriku äärest salatit nokivad ja toiduga pirtsutavad. Kui julged mehe ees normaalselt süüa, näitad, et tunned end oma nahas hästi ega ole ebakindel oma väljanägemise suhtes.

Kui sa räägid võõrast keelt

Mõne võõrkeele oskus, hoolimata sellest, et räägid aktsendiga, tekitab mehes erutusevärina. Kui õpid mõnda uut võõrkeelt, näitad, et huvitud teistest kultuuridest, oled ambitsioonikas ja pealehakkaja. Ja kunagi ei tea, millal võõrkeele oskus kasuks tulla võib.

Kui sa magad

Armunud mehed tunnistavad vahel, et neile meeldib oma magavat kallimat vaadata. Mõned neist võrdlevad armsamat inglikesega. Isegi, kui selles tõetera ei peitu, on seda ikkagi tore kuulda.

Kui sa oskad naeratada

Pole vist palju mehi, kes vaimustuks naisterahva valjust ja pigem metslasele iseloomulikust naerust. Aga siira ja kauni naeratusega neiu paneb mehe südame kiiremini põksuma. Oskus igas olukorras naerda või naeratada, näiteks mõnes piinlikus olukorras, tõstab su šansse mehele ihaldusväärne olla.

Kui sa teed talle süüa

Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu. Isegi, kui sinus ei peitu meisterkokka, võid oma kallimale midagi lihtsat küpsetada. Püüdlus ja vaev armsamale rõõmu teha muudab su tema silmis veel ligitõmbavamaks.

Kui sa oled spontaanne

Meestele meeldivad naised, kes haaravad härjal sarvist ja ei muuda kümme korda õhtu jooksul meelt. Liiga pikk vaagimine ja kaalutlemine võib üsna tüütuks muutuda. Vahel tuleb kasuks spotaanne ja sundimatu käitumine.

Kui sa tead, mida elult tahad

Igaüks saab meist vaid korra elada. Naine, kes teab, mida elult tahab ja püüdleb oma unistuste ja eesmärkide poole, mõjub enesekindlalt ja seksikalt. Peale selle peitubki edukuse võti endale üha suuremate väljakutsete esitamises ja uute eesmärkide püstitamises.

Kui sa oled abivalmis

Ilus näolapp halva iseloomuga ei ole punast krossigi väärt. Hädasolijale abistava käe ulatamine, oma nõu ja jõu pakkumine rõhutab su sisemist ilu. Kui naine ohverdab veidi oma ajast, et kedagi aidata, muudab see ta mehe silmis palju ligitõmbavamaks. Mees teab, et saab oma väljavalitut usaldada ja temale igas olukorras loota.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles