Naeratused, mida naised kasutavad meestega manipuleerimiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

California psühholoogid tegid kindlaks naeratused, mida naised meestega manipuleerimiseks osavalt kasutavad, selgus veebilehelt geniusbeauty.com.

Duchenne'i naeratus

Naeratus on nimetatud füsioloog Duchenne de Boulogne järgi, kes kirjeldas 19ndal sajandil üht lihasdüstroofia vormi. Selle naeratuse puhul on paljastatud nii hambad kui igemed. Naeratus kannab sõnumit: parem mitte läheneda.

Flirtiv naeratus

Lühike naeratus, mille puhul on sageli mängus vaid üks suunurkadest. Samal ajal on naise pilk suunatud mehe poole ning pea pööratud teises suunas. See naeratus räägib iseseisvusest ja julgustab tutvust looma. Kuid mitte mingil juhul ei kindlusta see õnnestumist.

Sõbralik naeratus

Sõbralike naeratustega kaasneb pea kallutamine või kulmude kergitamine, millele järgneb häbelikkuse väljanäitamine – naine lööb silmad maha ja langetab kergelt pead. See õhutab vestlust jätkama.

Soe naeratus

Väga oluline naeratuse tüüp, mis näitab hoolimist ja muret. See on vaevumärgatav ning sellega kaasneb siiras pilk, mis on suunatud otse partneri silmisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles