Kümme viisi, kuidas suhtesse romantikat tuua

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maagiliste hetkede loomisele suhtes mõtlevad kõik, kuid vähesed teevad seda. Ehk on asi selles, et ei suudeta välja nuputada, kuidas seda täpselt teha.

Psühhoterapeut Barton Goldsmith tõi portaalis Psychology Today välja kümme armastuseavaldust, millega suhtesse romantikat lisada.

1. Muuda hommik eriliseks, viies partnerile tassike kohvi, kui ta veel voodis lebab. Kui tahtmist ja võimalust, siis võid talle ka hommikusöögi voodis serveerida. Kallim tunneb, et teda hinnatakse ja sinu headus saab tasutud.

2. Muutke see aeg, mil te üksteist pärast tööpäeva esimest korda näete, eriliseks ja võtke kümme sekundit teineteise embamiseks ja suudlemiseks. Tunnete terve õhtu, et teie vahel on sügavam side. Pea meeles ka partnerit kogu päeva jooksul hellalt puudutada.

3. Planeeri nädala sees romantilisi kohtumisi. Võite kohalikus hotellis toa võtta või korraldada nii, et kodu oleks ainult teie kahe päralt. Ainuüksi ootusärevus lisab teie armuellu sädemeid.

4. Kui vähegi võimalik, pühenda kogu enda tähelepanu partnerile, kui ta sinuga rääkida soovib. Pane teleripult või raamat käest, vaata enda kaaslase poole ja küsi, millest ta kõnelda soovib. Nii tunneb partner end armastatu ja tähtsana.

5. Võta aega, et enda partnerile öelda, kui suurepärane, kaunis või seksikas ta välja näeb. Kõik tunnevad enda välimuse suhtes kohati ebakindlust ning romantilise suhte oluliseks eelduseks on see, kui kuuleme, et oleme partneri jaoks atraktiivsed.

6. Enne, kui hommikul kodust lahkud, ütle kallimale, et sa ei jõua ära oodata, mil teda tagasi tulles jälle näed. Ära iial lahku kodust enda partnerile tähelepanu pööramata või ütlemata, et sa teda armastad.

7. Järgmine kord, kui üksinda sisseoste teed, soeta partnerile paar väikest üllatuskingitust. Kui ta end järgmine kord halvasti tunneb, anna talle üks neist kingitustest üle. See armastust väljendav tegu jääb meelde veel pikaks ajaks.

8. Kui su partneril on selja taga raske päev, siis paku, et viid ta välja või valmistad talle õhtusöögi. Kui tavaliselt on kokkamine tema pärusmaa, siis on see hea vaheldus ja märk hoolimisest. Kui kallimal on tööstress, siis on see hea viis, kuidas pärast rasket päeva lõõgastuda.

9. Ole spontaanne! Näiteks röövi partner lõunapausiks või õhtuks ja vii ta autoga mere äärde. See on väga romantiline ja lihtne tegu.

10. See siin on äärmiselt romantiline, nii et ära proovi seda, kui sa pole kirglikuks õhtuks valmis. Kingi partnerile kaks või enam roosi. Ühelt lillelt tõmba ära kroonlehed. Puista kroonlehed põrandale rajana, mis viiks magamistuppa ja aseta osa kroonlehti ka voodile. Ülejäänud roosid pane öökapi peale vaasi. Seda armastuseavaldust sinu partner juba ei unusta.

Ära püüa kõike siinnimetatud ühel nädalal teha, piisab kui viid need ellu kuu aja jooksul. Need ideed aitavad sul vaid algust teha. Kui juba alustad, tulevad sul uued mõtted iseenesest. Isegi, kui sinu ideed on veidi tobedad, on sinu partner vaimustuses, et võtsid aega millegi armsa tegemiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles