Miks mehed pidevalt kauneid naisi piidlevad?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On naiivne uskuda, et mehel on silmi ainult enda kaasa jaoks. Ega ikka ole küll. Enamik mehi vaatab pidevalt vargsi võõraid ja kauneid naisi. Briti uuring paljastas tõe, miks mehed nii teevad ja palju nad sellele päevas aega kulutavad.

Telefonikõne, lähedal toimunud autoõnnetus, enda kaunis kaasa käevangus – miski ei takista mehel teisi atraktiivseid vastassoo esindajaid piidlemast. Ükskõik, kus ja millal. Mehed jõuavad päevas vähemalt kümmet siresäärt uudistada ja kulutavad selleks keskmiselt 43 minutit, vahendas glamour.de.

Sellele järeldusele tuli briti optikaäri Kodak Lens Vision, uurides 18- kuni 50-aastaseid mehi.  Mehed kulutavad elu jooksul terve aasta, et võõraid naisi vaadata!

Kõiges on süüdi testosteroon

Psühholoog Pranjal Mehta Columbia ülikoolist rääkis: «Meessuguhormoon ei sunni ainult mehi kätega tülisid lahendama, vaid mõjutab ka nende libiidot. Meeste veres on kuus korda rohkem testosterooni kui naistel östrogeeni.» See tõsiasi selgitab ka seda, miks naissugu kõigest 20 minutit päevas vastassugu vaatleb.

Kauplustes jõllitatakse kõige rohkem

Kõige rohkem vaadatakse võõraid ilusaid naisi üllataval kombel kauplustes ja supermarketites. Järgnevad kohad nagu baarid ja ööklubid. Sellegipoolest ei tasuks karta mehepoega üksi sisseoste tegema saata.

Kalifornia ülikooli psühholoog dr. Brizdine selgitas: «Testosteroon ergutab mehe ajus impulsse ja oletatavasti seetõttu on naisi piidlev mees «autopiloodi» peal. Üldiselt on mehel kaunis võõras ainult nii kaua meeles, kui too ta vaateväljas püsib. Pärast seda on naine unustustehõlma vajunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles