Eestlannast Playboy jänku: pidin läikima iga päev nagu kuldrubla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy kaanetüdrukuna poseerinud Triinu Hoolma Filipiinide päikese all.
Playboy kaanetüdrukuna poseerinud Triinu Hoolma Filipiinide päikese all. Foto: facebook.com

Playboy jänku, reality-sarja Triinu Hoolma (24) on teinud ilu ja edu nimel kõik - tal on juuksepikendused, kunstrinnad ja -küüned, kirjutab Kroonika.

Triinu töötas pool aastat Lõuna-Hiina mere rannikul asuvas tuhanderuutmeetrises klubis Playboy Club Sands Macao, mis avati läinud aasta 20. novembril. Ta oli klubi host ja tema teenindada oli korraga kaks-kolm lauda - ta võttis tellimused, vestles klientidega ning käis palju ka väliüritustel, kus tegi klubile promo.

Kuna ülesanne oli olla ilus, võttis tööks ettevalmistumine Triinu sõnul aega kolm tundi - iga päev pidi välja nägema nii, nagu oleks minek fotosessioonile. «Sa pidid läikima iga päev nagu kuldrubla, no viimase peal välja nägema.»

Õige Playboy jänkuna väljanägemine oli Triinu sõnul suur väljakutse - lisaks sellele, et meik, soeng ja isegi küünelaki värv peavad vastama Hugh Hefneri kontseptsioonile, on ette kirjutatud ka tüdrukute käitumine. «Treening kestis nädal aega: kuidas istuda, kuidas astuda, kuidas pildi peal välja näha. Kuidas sigarit lõigata, kuidas šampanjat serveerida, mida vastata meediale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles