Bikiinispikker: mis ei lähe kohe moest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamesbondilik bikiiniklassika: Linette.
Jamesbondilik bikiiniklassika: Linette. Foto: Artur Sadovski, Indrek Arula, Rene Riisalu, Baltika

Algamas on päevitusriiete soodusmüügid – kui sa pole endale veel näiteks puhkusereisiks rannakomplekti ära ostnud, siis just nüüd on õige aeg poodide valikule silm peale visata.

Moevisionäär Oksana Tandit kinnitas Õhtulehes, on teatud trendid, mis juba aastakümneid püsinud ja kuhugi ei kao – kindlasti jäävad alati moodsaks mustvalged, sinivalged ja punase-valged meremehestiilis rannariided ning ka puhtad värvid ja loomamustrid on klassika.

Kõigepealt aga tuleks endale selgeks teha kolm tähtsat asja: missugune rannariietus varjab miinused ja toob esile plussid, kas tahad endale tähelepanu tõmmata või eelistad pigem tagasihoidlikuks jääda ning Tanditi kolmas nõuanne bikiiniostjatele on teha valik oma nahatüübi, silma- või juuksevärvi järgi, sest nii sobib see kandjaga kõige paremini kokku.

Noortele tähelepanu ihkavatele neidudele sobivad aga kindlasti särtsaka mustriga bikiinid – tänavusuvised moevärvid on hästi kokku hakkavad ploomililla, kollane ja oranž, ent puhas värv koos minimalistliku lõikega sobib kandmiseks kõigile ilma vanusepiiranguteta – praegu on aktuaalne mereroheline ehk rohelise-türkiissinise segu.

Tandit leiab, et randa minnes võiks iga kord kaasa võtta bikiinid päevitamiseks, trikoo ujumiseks – silmatorkavat mustvalget triipude ja mummude mängu demonstreeriv trikoo on praegu stiilne – ja pareo ehk puusarätik pealetõmbamiseks, kui on vaja näiteks jäätist tooma lipata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles