Viis vajalikku juuksehooldusvahendit suveks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päike, liiv ja merevesi taastavad keha ja vaimu, kuid juustele mõjuvad kui põrgutuli, mistõttu soovitati ajakirja Mood juulinumbris teha rannakotis ruumi ka järgmistele esemetele.
 

  • Kamm – laiade vahedega kamm aitab säästa juukseid pusadest, sõlmedest ja säbrulisusest.
  • Šampoon – liiv, päevitusõli, higi ja soolane vesi kahjustavad ning kuivatavad juukseid, kui neid välja ei pesta, kuid ära kasuta rannahooajal sügavpuhastavat šampooni, mis peanahast viimasegi rasu röövib, vaid eelista niisutava toimega šampooni ja palsamit ning lõpeta juuste loputamine alati külma veega, et soodustada loomulikku läiget.
  • Juustesse jäetavad kaitsevahendid – kanna märgadesse juustesse sügavniisutavat maski, palsamit või spreid, mis teeb juuste kammimise lihtsamaks ning aitab ära hoida juuste katkemist.
  • Peakate – peida juuksed kübara või suvise mütsi alla, sest nii säilitab juuksevärv oma loomuliku sära ning päike ei pääse kiharatele liiga tegema.
  • Veepudel – vesi on parim, mida sa oma nahale ja juustele kuumal rannaliival anda saad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles