Liina Tennosaar: ma olen tõesti väga õnnelik

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Tennosaar ja Egon Nuter.
Liina Tennosaar ja Egon Nuter. Foto: Mihkel Maripuu

Liina Tennosaar (46) ei häbene tunnistada: tal on praegusel eluetapil olemas kõik vajalik, et olla õnnelik, kirjutab ajakiri Naised.

«Mul on kõik olemas, mida ma tahta võin: mul on mees, lapsed, väga palju tööd, kodu, mis on nüüd päriselt meie oma. Mul on aed kesklinnas, värskelt remonditud magamistuba, kus ma lähen õhtul voodisse ja vahel lihtsalt piiksun rõõmu pärast, kui õnnelik ma olen. Mul lastel läheb hästi, mu ema on terve. Mis ma veel tahta võin?» rääkis Liina.

Kuigi Liina ja tema näitlejast elukaaslane Egon Nuter (55) on suhtes olnud juba oma kaks aastat, pole kooselu liigset rutiini tekitanud ning naise sõnul kestab paaril ikka veel armumise faas.

«Eks neid kivisid-kändusid ikka on, elu litsub oma raskuse sulle peale, aga me oleme kuidagi jube hästi hakkama saanud, kohe kuidagi jube hästi!» kirjeldas naine. «Hommikul on ikka jube mõnus silmad lahti teha ja vaadata - ongi kõrval ja magab ilusasti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles