Liina Vahter ei taha olla panga ori

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter
Liina Vahter Foto: SCANPIX

Näitleja, juuksur, noorpoliitik ja tantsutäht Liina Vahter (23) arvab, et kui ta raha kohe välja käia ei saa, siis pole mõtet terveks eluks kodu soetamiseks laenu võtta, pealegi võib vahepeal tulla tuhat muud plaani, saab teada Kroonika koduerist.

Nii elab Liina Tallinna autobussijaama vahetus läheduses asuvas, läbi kahe korruse kulgevas üürikorteris koos oma Türilt pärit sõprade Eveli ja Taneliga. Tallinna tulles elas ta alguses isa korteris Laagris ning pärast seda esimeses üürikorteris, kõnealune korter on nüüd teine.

Ning kuigi Liina on oma poiss-sõbra Andrus Avarandiga (22) pidevalt ninapidi koos, ei toimiks tema sõnul praegu isegi mõte sellest, et kahe korteri asemel üht üürides võiks raha kokku hoida. «On ilmselge, et kooseluks mehega on veel liiga vara. Saame nii üliedukalt hakkama ja igal ööl oleme ju nagunii koos.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles