Tarmo Arumets: Kati tõmbas mu viiendal päeval rajalt maha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kati Saara Vatmanni (44) värske abikaasa Tarmo Arumets (45) tunnistas ajakirja Kroonika kodueris, et naine tõmbas ta viiendal päeval rajalt maha: «Ta lõi mul jalad alt ja ma tulin talle lihtsalt vastu.»

Et end tallu abiliseks pakkuma tulnud Tarmost võiks saada tema abikaasa, see äsja abielu lahutanuud Katil mõtteis ei mõlkunud.

«Tulime lastega ühelt sünnipäevapeolt. Autoroolis olles ja koju sõites tundsin ma, et temast saab minu mees. Enne mul seda tunnet polnud,» tõdes Kati.

Tarmo tunnistas, et abiellumine pole tema suhet armastatud naisesse kuidagi muutnud - neil olevat Katiga üks mõtlemine ning tunne, nagu tunneks teineteist sada aastat. Kuid tuliterava naise kõrval löövad mõnikord ka rahulikul mehel emotsioonid üle pea. «Sellist tunnet, et pakin asjad ja nägemist! on viimase poole aasta jooksul ette tulnud paaril korral. Siis ma lähen aga lihtsalt välja, magan teises toas ja juba Kati tuleb, poeb kaissu ning ütleb: «Ma armastan sind!»».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles