Millest räägib saade «Minu imeline elu» sel nädalal?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline elu
Minu imeline elu Foto: Postimees.ee

20. juuni

Isa roll. Mingi osa Helenist on alati arvanud, et isa lahkus, sest tema sündis ning sellest sai alguse tema elus täiuslikkuse poole püüdlemine. Teine Helen pidi aga hakkama saama isa alkoholiprobleemide ja invaliidsusega.

21. juuni

Suhted. Kui palju on palju? 20-aastane Hanne leiab, et 20 suhet tema elus pole palju ja peab ennast friigimagnetiks. 38-aastane Helen ei taha aga jagada oma tähelepanu kellelegi peale laste ega otsigi suhet.

22. juuni

Abielu. Kolm korda abielus olnud Olja peab laste saamist olulisemaks kui abielu registreerimist ning kolmandale mehele ta justkui kinkis selle abielu. Helenist 20 aastat vanem mees, kes juba ükskord kooselu lahutanud, uude abiellu ei kiirusta. Helen aga unistab romantilistest pulmadest ja ootab neid tänini.

23. juuni

Tülid. Temperamentne Olja lahendab kõik tülid voodis. Helenist 20 aastat vanem elukaaslane leiab, et teab elust rohkem kui Helen.

24. juuni

Rasedus. 38-aastane Helen on abordivastane. Agele elas aga teadmises, et ei saa kunagi lapsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles