Millest räägib saade «Minu imeline elu» avanädalal?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olja.
Olja. Foto: Kanal 11

Täna, 13. juunil alustab Kanal 11 ekraanil uus eestlannade elusid ja lugusid lahkav saade «Minu imeline elu». Saade on eetris argipäeviti kell 21:00.
 

13. juuni

Meil kõigil on oma kiredraamad, suur armastus, pettumused, purunenud suhted, leitud hingesugulased ning õppetunnid.

Igal nädalal saame lähemalt tuttavaks mitme värvika naisega, kes lasevad meil piiluda oma ellu läbi mitme saate. Täna saate tutvuda näiteks Olja ja Hiljaga.

Olja (32), koduperenaine
Kaks meest. Kolm abielu. Mitte sugugi meeleheitel koduperenaine. Glamuurne kahe lapse ema Olja on temperamente ukraina verd kaunitar, kelle pärast mitmed mehed on päid kaotanud.

Hilja (80), lesk
Skandaal! Abielumehest õppejõu armuke. Sellele omal ajal äärmiselt sobimatule suhtele rajati tugev abielu, mille toel sai Hilja abikaasast Arnold Seppost tunnustatud kirurg ning omanimelise kliiniku rajaja. Kõrgeltharitud Hilja enda elu jäi praeguste standardite järgi elamata.

14. juuni

Romantika vs argipäev. Tänases saates räägivad erinevad naised romantikast oma elus. Helen kinkis oma armsamale nende armastuse laulu, mis sai ootamatult populaarseks kogu Eestis ning avas Heleni jaoks täiesti uue karjääri. 80-aastane Hilja teab, mis juhtub nende 50 järgmise kooselu aasta jooksul, mil esimene armumine on möödas.

15. juuni

Keelatud suhe. Kui Helen tutvus Antiga, oli ta 20, Anti 40. Ilmselgelt oli nende suhtele palju vastuseisjaid. 80-aastane Hilja põhjustas omal ajal tohutu skandaali, olles oma abielus õppejõu armuke ning purustades tema abielu.

16. juuni

Raha. Koduperenaine Olja armastab ilu ning luksust, ent raha kõigiks ostudeks saab ta oma armastava abikaasa käest. Helen on pärit väga vaesest perest ning kokkuhoid ja ökoloogiline eluviis on tema elu motoks praegugi.

17. juuni

Armukadedus. Koduperenaine Olja on tõeline silmailu. Mõni ime, et abikaasa teda sõbrannadega pidutsema ei taha lasta. Abielu pannakse tugevalt proovile armukadeduse tuultes, teab Hilja.

***

Iga nädal võtame Naine24.ee's ühe saadet läbiva teema põhjalikumalt vaatluse alla, kaasates nii psühholooge-nõustajaid kui ka lugejaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles