Proffide ilusaladused: õlita end hoolega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Pahk.
Linda Pahk. Foto: Meeli Küttim

Millised ilunipid tõesti toimivad? Kes võiks seda paremini teada, kui need, kes päevast päeva Ilumaailma imede keskel oma tööd teevad ja iga kreemipurgi, meigikarbi ja lõhnapudelikesega sina peal on. Kaubamaja ilutiim jagab ajakirjas Hooaeg kavalusi, mida on igal naisel kasulik teada.  Avaldame siinkohal kuuenda tiimiliikme saladused.

Linda Pahk: Õlita end hoolega
Ilumaailma ostujuht

Reipal sammul saabuv Linda (47) on kehakujult nagu koolitüdruk. Kuid tegelikult on tal kolm last, karjäär ja koer. «Minu bullterjer Jokker on tõeline rõõmurull. Ta jookseb nagu ninasarvik ja istub nagu känguru – no selline nähtus su kodus teeb ju tuju heaks!»

Tööl ei näita Linda oma vallatumat palet just iga päev, pigem tuntakse teda otsekohese ütlemise poolest. Kuid saladus, kuidas nahka elastse ja noorena hoida, on talle hästi teada ning ta ise on selle elavaks tõestuseks.

«Õli on kehahoolduse tähtsaim toode! Kõige suuremat koormust saab nahk liikuva lihase juures, näiteks käsivartel, küünarnukkidel, põlvedel – need paigad vajavad ka kõige hoolsamat õlitamist,» selgitab ta lõbusalt.

Korrapärane õli kasutamine on ka Linda ideaalses korras käte-jalgade peamine põhjus. «Õli läheb naha sisse ja niisutab sügavuti, kreem jääb vaid naha pinnale ja annab ka pindmise efekti! Sama õli võib vabalt kasutada nii käte kui ka jalgade hoolduseks.»

Linda ei lõika iial küünenahku ega raspelda raevukalt jalataldu. «Mida enam oma jalgu traumeerid, seda hullemad kabjad need endale kaitseks kasvatavad,» selgitab ta naljaga pooleks.

«Nahal on ajalooline mälu kasvada tagasi sinna, kust teda kunagi ära on võetud. Piisab kui küünenahad õrnalt tagasi lükata ja kandade väsinud rakud suure klaasist küüneviiliga eemaldada. Endaga tuleb hellalt ümber käia! Ja ärge unustage – õlita ei tööta hästi ükski masinavärk.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles